937 98 20 44 [email protected] Carrer d'Argentona, 14, 08302 Mataró, Barcelona
Cal Reaccionar

Cal reaccionar

Si alguna cosa feia veure que a finals de l’any passat i principis d’aquest no anava bé, al camp del Granada es va notar i molt.

Ja hi havia hagut certs avisos en els partits fora de casa contra Osasuna i algún altre partit de la temporada que no es veia que la cosa hagués anat massa bé. Això, sumat a una bona pressió per part de l’equip rival i d’unes ajudes arbitrals incomprensibles van fer que aquest es convertís en un dels pitjors partits, ja no de la temporada sinó de l’era post-moderna blaugrana.

Als 30 segons, posteriorment d’una falta clara sobre Lenglet el cúmul de la mala sort es va cebar al Barça.Un greu error del nou jugador del Barça Junior y un remat, que va tocar a les cames de Piqué involuntariament es va enverinar i va passar per sobre de Ter Stegen. Tota una mala sort que pot passar, vaja i el 1-0 només començar va fer que el Bará anés totalment a remolc durant tot el partit.

El més preocupant no va ser que ens marquéssin. El més preocupant va ser veure la impotència d’apenes arribar un o dos cops a porta durant els 90 minuts restants, davant d’un rival teòricament molt més dèbil tant a nivell de joc com a nivell de pressupost.

A la segona part però, vam treure una mica d’orgull generant oportunitats amb un retornat Leo Messi i un motivat Ansu Fati, però aquest cop la màgia no va arribar i a sobre el VAR just aquesta vegada, ens va marcar un penal d’Arturo Vidal en la segona meitat del partit que va acabar de trencar la dinàmica ofensiva culé de la segona part.

Dos cops arribats, dos gols, altra vegada.

Cal reaccionar. Qui liderarà el canvi ? Demà davant el Villarreal ho podrem saber, poder cal començar a mirar la banqueta.

Per altra banda i com a comentari anecdòtic, estava buscant la serie “verguenza”a l’Aura, l’identificador de veu al movistar plus i em va dir, “lo siento no lo entiendo” > sugerencias > “Granada vs. Barça” —…. 🙁 Ahí lo dejo….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.