937 98 20 44 [email protected] Carrer d'Argentona, 14, 08302 Mataró, Barcelona
A Casa, Com Sempre, Victoria

A casa, com sempre, victoria

No ho va posar fàcil el Betis el passat dia 25.

A la primera part la imprecisa defensa del Barça va encaixar un gol al minut 15′ per part de l’hàbil jugador argelí nacionalitzat francès Nabil Fékir (a tenir en compte durant aquesta temporada el rendiment d’aquest jugador provinent de l’Olympique de Lió). Com sempre, 1 ocasió 1 gol, cal millorar la part tàctica de la defensa que aquest principi de temporada està sent preocupant.

Però els galons són els galons i al Camp Nou es pot venir amb il·lusió a guanyar, però si et trobes un barça endollat i amb un Griezmann amb ganes d’agradar ho tindràs complicat. El davanter francès va fer l’1 a 1 a poc d’acabar la primera part, preludi delq ue vindria posteriorment.

Ocasions, gols i emoció, tot el que en la primera part va fallar es va reajustar mica en mica i amb gols de Griezmann de nou, Carles Pérez que va fer un molt bon partit, Jordi Alba i l’incombustible Arturo Vidal.

A tenir en compte també l’aposta de Valverde per la cantera Al minut 78 va entrar Ansu Fati, que va estar a punt de marcar en vàries ocasions i va generar molt de perill. L’anècdota és que té tan sols 16 anys ! Esperem augurar-li un bon futur a aquestes joves promeses.

A la penya es van viure els últims minuts amb festa, tot i que Loren ens va donar un bon ensurt amb el seu bonic gol al minut 79, però res més lluny de la realitat. El Betis es va endur un bon sac de gols per part del nostre estimat equip que així suma els seus 3 primers punts de la lliga.

Highlights del Barça Betis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.